Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ AMANITA ‘Πηλιορείτικες νοστιμιές’


Τα προϊόντα ΑΜΑΝΙΤΑ φτιάχνονται με καλή διάθεση στην κουζίνα μας, με απλά οικιακά σκεύη και εξοπλισμό και με υλικά, από την αφθονία των περιβολιών και του δάσους του Ανατολικού Πηλίου.

Η παραγωγή γίνεται σε μικρές ποσότητες, εντελώς χειροποίητα. Επεξεργαζόμαστε τις ποσότητες,  που μπορούμε να μαζέψουμε ανάλογα με την παραγωγή του βουνού και τη δική μας διάθεση. Κάθε παραγωγή είναι μοναδική, με τη δική της ξεχωριστή γευστική ταυτότητα, τηρώντας πάντοτε τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και αποστείρωσης . Γι’ αυτό και τα προϊόντα μας είναι αριθμημένα.

Διαμορφώνουμε τις συνταγές μας αντλώντας από παιδικές αναμνήσεις, οικογενειακές συνταγές, αναζητήσεις στην περιοχή και το internet και εμπνεύσεις της στιγμής.

Ο ξενώνας ΑΜΑΝΙΤΑ βρίσκεται στην Τσαγκαράδα έχοντας πίσω του το καταπράσινο Πήλιο και μπροστά του το γαλάζιο Αιγαίο. Περιβάλλεται από ένα κτήμα 3,5 στρεμμάτων με οπωροφόρα δέντρα και καλλιέργειες αρωματικών φυτών. Το κατάλυμα είναι βραβευμένο για το πρωινό του και ονομαστό για τις δραστηριότητες στη φύση που διοργανώνει (τροφοσυλλογή, πεζοπορίες, κυνήγι μανιταριών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου